afblinks2015

 

 

 

gracht 

 

Kruisbestuiving - De ROZE OMGEVING van Amsterdam

Raadpleeg ook het tabblad met Weblinks


Pink-buurtborrels
Door LHBT buurtgenoten te leren kennen, kan je iets voor elkaar betekenen. Inmiddels zijn er in veel wijken in en rond Amsterdam Pink-buurtborrels. Ze zijn vaak maandelijks op donderdag en beginnen om 20.00 uur, meestal op dezelfde locatie in de wijk. Raadpleeg de weblink van de Oudroze agenda.


Roze Stadsdorpers organiseren activiteiten waardoor roze Amsterdammers elkaar kunnen ontmoeten. RSA organiseert  een maandelijkse borrel, lezingen, fietstochten, wandelingen, bezoek aan musea en bioscoop.


COC Senioren Amsterdam

COC ontmoetingsmiddag 50+  op woensdag in de EVEN weken van het jaar van 13 - 17 uur.

Tijdelijk adres: Ontmoetings-centrum DOC, Stadhouderskade 89, 1073 AX Amsterdam.

Op loopafstand van metrostation Vijzelgracht en bereikbaar met tram 1,4, 19 en 24.

www.senioren.cocamsterdam.nl

Nieuwe senioren welkom en COC-lidmaatschap is geen vereiste.

__________________________________________________________

 

Bridgeclub "De Roze Klaver" Claverhuis, Elandsgracht 70, Amsterdam. Elke 4e vrijdag van de maand 13 uur.

DE ROZE KLAVER is een informele bridgeclub voor roze mannen 55+. Beginnend of gevorderd? Je bent welkom want plezier in het samen spelen staat voorop. Er wordt aan maximaal 6 tafels gespeeld. Inloop 13-13.30 uur. Deelname plm. € 4.00 per keer. Belangstelling?

Laat het weten aan de coordinator Willem Lamberix  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 020-6240341  


Gay films in Pathé De Munt. Bioscoop Pathé De Munt vertoont elke 1e woensdagavond van de maand een film met een LHBT thema.
 

Pathé 50 PLUS BIOS draait speciaal geselecteerde films op wat rustigere momenten overdag tegen gereduceerd tarief. Een kopje koffie of thee met iets lekkers ontvang je gratis. Deze films zijn meestal niet met een LHBT thema.