afblinks2015

 

 

Kennismakers welkom

Ben je een homoman 50+ dan biedt de Zóciëteit je aantrekkelijke mogelijkheden om mee te doen aan diverse culturele en ontspannende activiteiten. Hiermee kunnen we al doende elkaars netwerk versterken.

Met onze activiteiten richten wij ons vooral op 50 plussers en op jongere mannen die zich bij deze leeftijdsgroep thuis voelen.

Kijk in onze AGENDA en kom vrijblijvend eens langs ! 

Het prettige van onze meeste activiteiten is dat je met een relatief klein groepje iets gaat ondernemen en daardoor gemakkelijk met elkaar in gesprek komt. Zo kunnen we in een relaxte sfeer samen onszelf zijn. Bij de Zóciëteit kun je meebepalen wát er gebeurt en hóe iets gebeurt.  

Er zijn avonden met ondermeer muziekoptredens, films en lezingen. Daarnaast zijn er activiteitengroepen die borrels, culturele uitjes, diners, fiets- en wandeltochten organiseren. Verder zijn er interessegroepen die zich richten op filmbezoek, fotograferen en lezen.   


ziezo

De "ZieZó" is de digitale nieuwsbrief van de vereniging Zóciëteit. De ZieZó verschijnt om de veertien dagen op woensdag. Deze wordt als Pdf-bestand aan de leden toegestuurd. 

De toestroom van nieuwe leden is zeer wenselijk. Leden werft leden...!